Flexibele hulp

Van kortlopende consultancy tot interim

Opdrachten laten zich altijd sturen door de wensen van de klant en in overleg zetten we daarom een optimale manier van werken op. Soms is het een extra paar handjes op de afdeling in drukke tijden, soms is het expertise die je liever extern inhuurt dan er vast personeel in op te leiden. Ik ben gewend om bij te dragen voor enkele uren, maar ook voor interim opdrachten, bijvoorbeeld een half jaar full time.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik snel schakelen en kan ik in jouw organisatie betrouwbaar waarde toevoegen, expertise opbouwen, teams trainen, strategie helpen implementeren en voedingskunde en regelgeving in jouw voordeel laten werken. Het liefst werk ik samen met anderen, zowel intern als extern. Ik heb een groot netwerk en maak soepel verbindingen die jouw organisatie verder helpt, zelfs nadat mijn opdracht alweer afgerond is.

Voor interim projecten maken we samen een oplossing die optimaal aansluit bij de behoefte. Voor kortlopende consultancy, klik voor meer informatie . Ideaal om veilig te kijken of onze samenwerking voor jouw product waarde kan toevoegen.