Flexibele hulp

Opdrachten laten zich natuurlijk sturen door de wensen van de klant en in overleg zetten we daarom een optimale manier van werken op. Soms is het een extra paar handjes op de afdeling in drukke tijden, soms is het voedingskundige expertise die je liever extern inhuurt dan er vast personeel in op te leiden.

Graag maak ik communicatie materialen, zoals bijvoorbeeld position statements, nieuwsbrieven of factsheets. Nieuwe complexe onderwerpen kan ik snel oppakken en mijn schrijfstijl is er één die een lastig onderwerp snel tot de essentie terugbrengt.

Daarnaast werk ik graag samen met anderen, bijvoorbeeld met externe software ontwikkelaars, bijvoorbeeld als je een prototype van een tool wil laten ontwikkelen. Er zijn maar weinig voedingskundigen die deze expertises combineren. 

Juist door mijn jarenlange ervaring kan ik snel schakelen en kan ik in jouw organisatie betrouwbaar waarde toevoegen, expertise opbouwen, teams trainen, strategie helpen implementeren en voedingskunde in jouw voordeel laten werken.

Ook voor kortere trajecten, zelfs enkele uren, kan ik de expertise leveren die je net even niet in huis hebt. Klik voor meer informatie  over kortlopende consultancy oplossingen. Ideaal om veilig te kijken of onze samenwerking voor jouw product waarde kan toevoegen.